Новини и съобщения

31.10.2019 - Започва обучение по Cisco CCNA  Сподели във Facebook

От началото на месец Ноември започва обучение на две групи по програмата на Cisco CCNA Routing and Switching: Introduction to Networks. Всички ученици ще имат възможност да получат сертификат от Cisco (международно признат) след успешно полагане на изпит. Преминалите курса на обучение ще разширят знанията и уменията си в областа на Компютърните мрежи.

     


31.10.2019 - Започва обучение по Cisco IT Essentials  Сподели във Facebook

От началото на месец Ноември започва обучение по програмата на Cisco IT Essentials. Всички ученици ще имат възможност да получат сертификат от Cisco (международно признат) след успешно полагане на изпит. Преминалите курса на обучение ще разширят знанията и уменията си в областа на Компютърната техника.

    


23.10.2019 - Трафик на хора  Сподели във Facebook

        На 19.10.2019 год. ученици и учители от гимназията се включиха в инициатива на Общинската комисия за борба с трафика на хора – Плевен.  В знак на съпричастност с жертвите на трафик и на протест срещу тази съвременна форма на робство. Участниците изминаха мълчаливо растоянието от театъра до градската градина. Там беше организиран концерт с участието на ученици от града. Конферансие на събитието беше Цветан Цветанов, ученик от XI a клас.

 

 

 

 


22.10.2019 - Организация на дните след изборите  Сподели във Facebook

Съгласно писмо на Министъра на образованието и науката на 28.10.2019 год. (понеделник) и 04.11.2019 год. (понеделник) се провеждат редовни учебни занятия.


Следваща страница